Wil je online meer klanten aantrekken?

Leer hoe met ons gratis 5 Stappen werkboek.

De Meest Gestelde Online Vragen

De meest gestelde online vragen - Blogpost banner

Als Online Expert ontwerpen, beheren en optimaliseren we al sinds 2010 websites. Gedurende die tijd hebben we een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen opgesomd die we gedurende de afgelopen periode mochten ontvangen over onze diensten.

Lees meer ›

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie

Hoe verhinderen dat men je domeinnaam misbruikt om spam mail te versturen?

In dit artikel vertellen we hoe je kan voorkomen dat je domeinnaam door anderen wordt misbruikt om SPAM email te versturen. Je leert ook meer over de typische kenmerken van SPAM email.

Lees meer ›

Geplaatst in Security

Waarom is ook jouw website interessant voor hackers?

Uit de website security monitoring bij al onze klanten blijkt dat hackers onophoudelijk aankloppen op websites om er misbruik van te proberen maken.

Dit is overigens het geval bij elke website op internet, dus wij of onze klanten hoeven zich in de meeste gevallen zeker niet geviseerd te voelen.

In dit artikel vertellen we je waarom ook jouw website interessant is voor hackers, en welke maatregelen je kan treffen om je daar beter tegen te beschermen.

Waarom is jouw website een interessant hacker doelwit?

Hoe beter je website gevonden wordt en hoe succesvoller je online bent, hoe groter het risico en de gevolgen voor je bedrijf.

Maar ook kleinere websites zijn een zeer interessant doelwit voor hackers. Dergelijke websites zijn namelijk meestal minder goed beveiligd en een gemakkelijker doelwit. Eventueel misbruik kan echter net zo grote proporties aannemen en zeer vervelende consequenties hebben.

Wees je bewust van de risico’s

Eigenaars van een website zijn zich meestal niet bewust van dit risico. Als ze zich hier al bewust van zijn, kunnen ze zich niet voorstellen hoe hun website daadwerkelijk misbruikt zou kunnen worden. ‘Onze website is toch niet belangrijk of interessant genoeg?’

Enkele voorbeelden van mogelijk misbruik nadat een hacker de controle krijgt over je website:

  • Je website wordt gebruikt om pornografisch materiaal op te slaan en via een ‘achterdeur’ online aan te bieden.
  • De teksten en afbeeldingen van je website worden dusdanig aangepast dat jouw merk en bedrijf belachelijk of onbetrouwbaar worden voorgesteld.
  • Je website wordt als opstappunt gebruikt om andere websites aan te vallen en te proberen binnen dringen.
  • Je website server wordt gebruikt om spam mails te versturen.
  • Slaap op beide oren

Met een Expert abonnement zorgen wij er voor dat je website continu up-to-date en beveiligd is voor hackers. Je kan op beide oren slapen.

Geplaatst in Security

Persoonlijk Netwerken

Persoonlijk Netwerken

Hoe groot is de kans dat we elkaar binnenkort persoonlijk spreken tijdens een netwerkmeeting? Lees meer ›

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie

Waarom is SEO belangrijk voor je website?

SEO - Verbeterde zoekpositie

In dit artikel vertel ik je waarom SEO belangrijk is voor je website, en waarom je meer in SEO zou moeten investeren als je zelf een website hebt.

Lees meer ›

Geplaatst in SEO

Wordt een kei in SEO zoekwoorden onderzoek

In dit artikel lees je meer over waarom zoekwoorden belangrijk zijn voor het optimaliseren van je website. We staan ook stil bij vaak gebruikte SEO termen zoals de KEI en conversie van een zoekwoord. We geven je tips waar je rekening mee kan houden als je aan de slag gaat met een zoekwoorden onderzoek voor je site.

Lees meer ›

Geplaatst in SEO

Eenvoudig Klanttevredenheid Meten Met NPS

NPS 2016 van Online Expert Olivier Arntz

Afgelopen zomer hebben we voor het eerst de klanttevredenheid bij onze klanten gemeten. Lees in dit artikel hoe eenvoudig de werkwijze en verrassend de uitkomst kan zijn. Lees meer ›

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie

7 straffe quotes tijdens eerste Google Atelier in België

  1. “Zo snel als de ontwikkelingen vandaag gaan, zal het in de toekomst nooit meer zijn … Het zal nu alleen nóg maar sneller worden!” Met die openingszin werd gestart tijdens de middagsessie van het allereerste Google Digitaal Atelier in België. Ik was wel een beetje trots dat Antwerpen de spits afbeet als gastheer voor dit interessante initiatief.
  2. Lees meer ›

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie

Sofie-Ann, Lichaamscoach

sofie-ann-lichaamscoach

De Opdracht

Begin 2014 liep Sofie-Ann tegen de beperkingen aan van haar website. Ze wenste een volledig redesign op maat, een nieuwe logo en een betere site structuur om haar professionele activiteiten overzichtelijker en aantrekkelijker te kunnen voorstellen.

Lees meer ›

Geplaatst in Realisaties Getagd met , ,

Voorkom misbruik van LinkedIn inlognaam en wachtwoord

linkedin-logoHeb jij een LinkedIn account? Mogelijk ben je dan persoonlijk door LinkedIn geïnformeerd over een grote inbraak. Het voorval dateert van 2012, maar blijkt nu veel ernstiger dan al die tijd werd gedacht. Er wordt melding gemaakt van maar liefst 117 tot mogelijk zelfs 164 miljoen geregistreerde e-mailadressen en bijhorende wachtwoorden die werden ontvreemd!

Lees meer ›

Geplaatst in Security

Word sneller gevonden

olivier arntz Olivier Arntz, zaakvoerder van Online Expert, gespecialiseerd in je website beter vindbaar maken met SEO en SEA. Lees hier meer over Olivier Arntz.

Meer van Online Expert?