Online Expert in een notendop

Gespecialiseerde Technische Ondersteuning

Bedankt voor je interesse in de dienstverlening van Online Expert.

Als je op zoek bent naar een specialist bij het realiseren en verbeteren van je online strategie, dan ben je bij Online Expert aan het juiste adres.

Met het persoonlijke advies van zaakvoerder Olivier Arntz in combinatie met diverse Online Expert diensten en een uitgebreid netwerk aan partners beschik je over de ideale basis om online te groeien.

Naast focus op website optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA) is het ook mogelijk om je website of webshop te laten ontwerpen en beheren door Online Expert.

Zin om samen te werken?

Olivier Arntz - Online Expert

Zaakvoerder Olivier Arntz

Na een succesvolle carrière in de Telecom-sector in 2010 gestart met een eigen bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren en beter vindbaar maken van websites om sneller en meer resultaat te behalen.

Sinds ik mijn eigen zaak heb opgericht, heb ik echt nooit meer het gevoel dat ik werk. Ik ben bijna elke dag met mijn passie in de online wereld actief.

Olivier Arntz – Online Expert

Beluister een Podcast interview van The Happiness Factory waarin Olivier meer vertelt over zijn droomleven.

Waarom kiezen voor Online Expert?

  • Volledige focus op jouw online groei
  • Persoonlijke technische ondersteuning op maat
  • Alle middelen en rapportages voor succes
  • Duurzaam partnership voor langere termijn

Kennis en expertise

  • Gecertificeerd WordPress Business Consultant
  • Gecertificeerd SEO Strateeg
  • Google Ads Expert
  • Ervaren Webontwikkelaar

Geen Contract Of Opzegtermijn

Enkel met een persoonlijke samenwerking op langere termijn is het mogelijk om echt duurzaam de beoogde resultaten te halen.

Tegelijkertijd zegt een bekend spreekwoord: “Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard.”

Om je vertrouwd te maken met de werkwijze van Online Expert, starten we daarom bijna altijd eerst met een project of een audit.

Nadien kan je zonder enige verplichting kiezen voor een abonnement wat het beste past bij jouw situatie, je wensen en je budget.

Omdat we allebei geloven in onze samenwerking, ben je met een abonnement nooit gebonden aan een contract met een opzegtermijn. Elke maand kan je de samenwerking en resultaten evalueren, en je abonnement eventueel meteen de daaropvolgende maand stopzetten.

De Ideale Klant

Online Expert helpt graag elk bedrijf, onderneemster of ondernemer die online wil groeien en die beseft dat daar veel kennis, expertise en tijd voor nodig is.

De ideale klant heeft de ambitie, het budget en het doorzettingsvermogen om samen alles uit de kast te halen.

Samenwerking met online partners en leveranciers die je momenteel misschien al hebt, is geen enkel probleem.
Ook als je nog op zoek bent naar extra ondersteuning voor bijvoorbeeld je marketing strategie, logo en huisstijl, … kan je bij Online Expert rekenen op meedenken, advies en concrete aanbevelingen.

Je blijft zelf steeds aan het stuur zitten van je online strategie, met Online Expert als jouw zeer ervaren technische co-piloot.

Is je interesse geprikkeld om samen te werken? Lees hier de voornaamste voorwaarden om iets voor je te kunnen betekenen en start met de volgende stap.