Je WordPress website is belangrijk voor je bedrijf

Je hebt een WordPress website die belangrijk is voor je bedrijf. Die zorgt voor nieuwe aanvragen, klanten en omzet (of dat zou toch de bedoeling moeten zijn). Je website is een communicatiekanaal waarmee klanten, leveranciers, sollicitanten en partners hun weg naar je vinden en contact met je hebben. Je website is belangrijk voor het succes van je bedrijf en je wil gerust zijn dat die continu zonder onderbreking beschikbaar is voor je publiek.

Alle software is kwetsbaar

Software moet up-to-date gehouden worden. Alle software. Dus ook de software die zorgt voor je website. Je concurrenten zitten ook niet stil en vernieuwen hun website en online strategie. De wereld wordt steeds kleiner doordat er steeds meer mensen online zijn en dat betekent dat het steeds moeilijker wordt om bij te blijven, laat staan voorop te lopen. Meer en meer website worden dagelijks aangevallen en gehackt, ook de grote spelers zoals LinkedIn en Facebook, samen met miljoenen kleine bedrijven. De wereld zit zo in elkaar en spijtig genoeg zijn website een gemakkelijk doelwit.

Doe-het-zelf?

Je WordPress website up-to-date houden, backups maken en continu beveiligen kan tijdrovend en een beetje saai zijn. Het houdt je af van waar je echt mee bezig zou moeten zijn, contacten opbouwen met je klanten, medewerkers en partners. De technologie evolueert continu en je kan op geen enkele wijze alle trends en ontwikkelingen bijhouden.

Generieke hulp

Ja, er zijn veel mogelijkheden om je website beheerd en up-to-date te houden door een hosting bedrijf. Zij doen dit dagelijks voor duizenden klanten. Dat betekent dat ze ervaren zijn. Dat betekent ook dat ze mogelijk minder aandacht besteden aan jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Onze persoonlijke hulp

Als je deze pagina leest, is de kans groot dat we je WordPress website heel goed kennen omdat we die hebben ontworpen of er op z’n minst naar gekeken hebben met een website audit. We kennen de code van je website en alle variabelen die maken dat die goed werkt. We kennen ook zeer goed de software waarmee je website is gebouwd. We gebruiken WordPress intussen 10 jaar en al onze websites (ook deze) zijn gebouwd op dezelfde software. We bevinden ons dus in de beste positie om je website actief en werkend te houden, en dat doen we met onze Website Expert Abonnementen.

Afhankelijk van je online profiel en ambities bieden we verschillende types ondersteuning en service.

Bekijk Onze Abonnementen

Website Hosting

Standaard voorzien wij hosting in combinatie met een Expert abonnement. Indien je je hosting liever zelf elders wil regelen kan dit ook in combinatie met een Website Expert abonnement. In dat geval regel je zelf de hosting en dragen wij zorg voor alle beheer en onderhoud.

Bekijk Onze Abonnementen