WordPress Website Design

Wordpress Website Design

WordPress Website Design • Online Expert ontwerpt voor jou een website of webshop die niet alleen mooi is maar vooral ook meer klanten aantrekt.

Door middel van persoonlijk contact en een beproefd design proces, maken we samen werk van een site waar je echt trots en blij van wordt.

Hieronder lees je meer over de werkwijze van Online Expert tijdens het ontwerpen van je nieuwe site.

Ben je geïnteresseerd? Vertel HIER meer over jouw project!

WordPress Website Design

Al sinds de prille start van Online Expert in 2010 is WordPress het geprefereerde platform om nieuwe websites mee te ontwikkelen.

WordPress is een open source pakket waarmee je bijzonder krachtige en toekomstvaste websites kan bouwen. Met WordPress beschik je over heel veel flexibiliteit en zelfstandigheid.

Niet voor niets is WordPress momenteel nog steeds het populairste Content Management Systeem (CMS) voor websites. Enkele voordelen op een rij:

  • Doordat WordPress gratis software is, kan je enorm besparen op de benodigde investering voor een nieuwe website.
  • Je kan starten met een eenvoudige website van enkele pagina’s, of een complexere site met alle gewenste functionaliteit op maat.
  • Ook het bouwen van een webshop, om je producten online mee te verkopen, behoort tot de mogelijkheden.

Rekening houdend met je wensen en je budget vindt Online Expert altijd wel een geschikte oplossing op maat.

Ben je geïnteresseerd? Vertel HIER meer over jouw project!

Website Design Proces

Online Expert heeft intussen al heel wat jaren ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites.

Hierbij wordt een beproefd proces gevolgd om te komen tot het beste resultaat.

De Briefing

In deze prille fase krijg je de juiste vragen voorgeschoteld om te ontdekken waarom je een nieuwe site wil en wat je exact wil bereiken. Soms zullen de vragen wat ongemakkelijk aanvoelen. Meer nog, is dat niet het geval, dan is de kans groot dat we onze job niet goed hebben gedaan.

De Sitemap

Zodra alle informatie is verzameld die we nodig hebben, bouwen we een visuele sitemap voor je. Zo staan onze neuzen snel in dezelfde richting  over wat we online proberen te communiceren en wat de beste manier is om die informatie te structureren.

Het Prototype

In plaats van je te proberen vertellen wat we willen bouwen en te hopen dat je ons jargon begrijpt, zullen we vervolgens een interactief prototype in de browser ontwikkelen. Hiermee tonen we je op een eenvoudige en begrijpelijke wijze hoe onze oplossing zal werken. In deze fase spenderen we nog niet veel aandacht aan of iets er al helemaal mooi uitziet. Op dit moment is het belangrijkste dat we samen weten  waar we exact naartoe willen.

Het Ontwerp

Echt leuk wordt het tijdens de design fase want dan beginnen we te spelen met kleur en layout om je interactieve prototype tot leven te wekken en je merkidentiteit uit te stralen.

De Oplevering

Tot slot gaan we achter de schermen enkele weken aan de slag om alles af te werken en te testen voor we je schitterende nieuwe website helemaal online plaatsen. Op dat moment heffen we het glas en kunnen we online nieuwe klanten voor je beginnen aantrekken.

Geïnteresseerd om samen met Online Expert een website te bouwen?
Vertel HIER meer over jouw project!