Wordpress Website Design

WordPress Website Design • Wij ontwerpen voor jou een website of webshop die niet alleen mooi is maar vooral ook meer klanten aantrekt. Door middel van persoonlijk contact en ons beproefd design proces, maken we een site waar je trots en blij van wordt. Hieronder enkele voorbeelden en meer info over hoe we dat doen.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer.

WordPress Website Design

Voor het ontwerpen van websites gebruiken we WordPress. Met dit open source pakket krijg je een krachtig en toekomstvast website platform wat je veel flexibiliteit en zelfstandigheid biedt. Niet voor niets is WordPress momenteel het populairste Content Management Systeem (CMS) voor websites. Doordat het gratis software is, kan je bovendien enorm besparen op de benodigde investering voor een nieuwe website. Je kan snel starten met een eenvoudige website van enkele pagina’s, of we ontwikkelen voor jou een complexere site met alle gewenste functionaliteit op maat. Ook een webshops om je producten online te verkopen behoort tot de mogelijkheden.

Rekening houdend met je budget vinden we samen altijd wel een geschikte oplossing. Zelfs als we denken dat we niet de ideale partij zijn voor je website ontwerp, kunnen we je nog helpen met een doorverwijzing. In ons netwerk zitten ook professionele partners voor webdesign op een ander platform (vb. Joomla, Drupal, Magento).

Geïnteresseerd? Vertel ons meer.

Ons Website Design Proces

De Briefing

In deze prille fase zullen we je de juiste vragen stellen om te ontdekken waarom je een nieuwe site wil en wat je exact wil bereiken. Soms zullen onze vragen wat ongemakkelijk aanvoelen. Meer nog, is dat niet het geval, dan is de kans groot dat wij onze job niet goed hebben gedaan.

De Sitemap

Zodra we alle informatie hebben die we nodig hebben, bouwen we een visuele sitemap voor je. Zo staan onze neuzen snel in dezelfde richting  over wat we online proberen te communiceren en wat de beste manier is om die informatie te structureren.

Het Prototype

In plaats van je te proberen vertellen wat we willen bouwen en te hopen dat je ons jargon begrijpt, zullen we vervolgens een interactief prototype in de browser ontwikkelen. Hiermee tonen we je op een eenvoudige en begrijpelijke wijze hoe onze oplossing zal werken. In deze fase spenderen we nog niet veel aandacht aan of iets er al helemaal mooi uitziet. Op dit moment is het belangrijkste dat samen weten  waar we exact naartoe willen.

Het Ontwerp

Echt leuk wordt het tijdens de design fase want dan beginnen we te spelen met kleur en layout om je interactieve prototype tot leven te wekken en je merkidentiteit uit te stralen.

De Oplevering

Tot slot gaan we achter de schermen enkele weken aan de slag om alles af te werken en te testen voor we je schitterende nieuwe website helemaal online plaatsen. Op dat moment heffen we het glas en kunnen we online nieuwe klanten voor je beginnen aantrekken.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer.